Zweethutten!
ONTDEK DE ENERGIE, HELING EN KRACHT VAN DE ZWEETHUT!

Selecteer een pagina

De 4 totemdieren: beer – bizon – adelaar – coyote

Deelnemen

We heten je graag welkom tijdens een van onze zweethutten. Kijk in de agenda voor de data. Wil je deelnemen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Lakotasongs

De belangrijkste gebeden van de lakota sweatlodge (zweethut) worden gezongen. Tijdens het zweethutritueel zingen we voornamelijk de Heilige liederen van de Lakota, de taal van de aarde. Deze songs zijn heel krachtig en daarom willen wij het leren van de liederen stimuleren. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten waarbij we samen deze liederen oefenen met de tekst op papier. Onze ervaring is dat de liederen zo gemakkelijker geleerd worden.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor mensen die de zweethut van Heilig Vuur al kennen en graag verdiepen, of voor mensen die de zweethut willen leren kennen. Wanneer je nieuwsgierig bent of de kracht van de liederen al hebt ervaren, kom en zing mee. Je kan zo ook kennis maken met de watergieters en de vuurhoeders, en mensen ontmoeten die al eens aan een zweethut bij Heilig Vuur hebben deelgenomen.

Aanmelden

Voor deze bijeenkomst kan je je aanmelden via het Aanmeldformulier. Je krijgt dan binnen enkele dagen alle benodigde informatie.

Voor deze bijeenkomst vragen wij een vrijwillige bijdrage. Deze bijdrage wordt geheel aan het ritueel en het land waarop dit plaats vindt besteed.